Rambla Mossèn Tobella, s/n - 43820 Calafell, Tarragona
Obrim tots els dies!
BannerIdees_(1800x700px)

Millor juntes!

Saps que les plantes d’interior viuen molt millor si estan agrupades?

Es beneficien mútuament amb la transpiració. Posa-les en un lloc amb molta llum i crea els teus racons de natura: tindràs un molt millor ambient a casa… elles en gaudiran molt més i tu també!

Consulta’ns a Florandum i t’aconsellarem amb molt de gust!

Primavera florida

Arriba la primavera i el nostre jardí està preparat per florir! Tot i així, hi ha diverses cures i mesures que hem de prendre perquè l’estació en què tot reneix sigui al més lluïda possible. Hi haurà plantes que necessitaran poda; d’altres, que les trasplantin; eliminar males herbes… Et deixem alguns consells, en línies generals, que t’ajudaran a afrontar millor la primavera i gaudir com mai de la seva vida!

– Trasplantaments: les plantes que necessiten trasplantar-se d’un test a un altre es troben en l’època ideal per fer-ho; sobretot, les plantes d’interior. No triguis gaires dies a fer els trasplantaments un cop arribada la primavera, i fes-ho amb substrats d’alta qualitat.
– Males herbes: és època d’eliminar les males herbes! És molt important treure-les ara perquè, com que va venint el bon temps, tendiran a proliferar. Per a tal efecte, és recomanable aplicar capes d’escorça, pedres, matèria orgànica… que ajudaran a controlar i prevenir-ne el naixement.
– Plantar al jardí: és moment de plantar totes aquelles plantes anuals aptes per a aquesta estació (per exemple, geranis o petúnies). No oblidis que la primavera és estació plujosa, o sigui que el reg no serà tan important com en altres moments de l’any.
– Plantar a l’hort: hi ha molts horts que comencen a moure’s durant la primavera! Hi ha una gran quantitat de verdures i hortalisses que es planten ara. Demana’ns quines i t’aconsellarem!

Et deixem alguns consells, en línies generals, que t’ajudaran a afrontar millor la primavera i gaudir com mai de la seva vida!

– Abonament: les plantes que floreixen durant la primavera concentren molta energia per fer-ho. Per tant, és molt bona època per abonar-les i que la floració sigui espectacular!
– Cures a la gespa: si tens gespa a casa, ara és el moment d’airejar-la i escarificar-la; i, alhora, també podràs treure les males herbes que s’hi hagin format.

L'estiu al teu jardí!

Quan entrem a l’estiu, tots tenim clar que el jardí estarà més florit i viu que la resta de l’any. Haurem de vigilar amb les poques pluges d’aquesta temporada i mantenir-lo hidratat, però l’aspecte de les plantes florides, arbres i arbustos amb flor o fruit, l’hort ple de productes i els insectes volant per tot arreu ens alegren la vista com mai! Us donem alguns consells que us resultaran molt útils per a aquesta estació! – L’aigua, que no falti! Molts anys, l’estiu és sinònim de poques pluges i calor. El jardí i l’hort s’hauran de regar amb més freqüència de l’habitual! A més, és recomanable fer-ho a primera hora del matí o al capvespre, perquè així la terra manté la humitat més estona. – Compte amb l’aigua calcària: tingueu en compte quin tipus d’aigua és el de la vostra localitat i si conté gaire calç. Si en té massa, no se li posarà bé al jardí o hort.
Us donem alguns consells que us resultaran molt útils per a aquesta estació!
– Abonament: és imprescindible seguir abonant les plantes per seguir mantenint la fertilitat de la terra, i més en aquesta època de calor, que és quan les plantes creixen més. Si una planta emmalalteix… no s’ha d’abonar! Si és trasplantada de fa poc, s’ha de deixar un mes en repòs abans d’abonar-la. – Insecticides: si has de fer-ne servir per tenir cura d’algunes plantes, és millor fer-ho al capvespre, i sempre sense abusar-ne.