A les portes de la primavera plujosa i florida, al març ja comença el procés de renaixement de la natura. Totes les tasques que es dediquen aquests dies al jardí són les que prepararan les plantes per als següents mesos de floriment i bellesa. Sigues curós/a!

Les tasques generals del mes són, habitualment:

Plantar. Pugen les temperatures per l’arribada imminent de la primavera i es redueix el risc de gelades, tot i que cal no confiar-se. El març ja comença a ser un mes ideal per plantar arbres i arbustos, tanques, enfiladisses, plantes anuals i aromàtiques, gramínies…

Abonar. Si plantes molt, has d’abonar molt! Abona les jardineres, parterres i testos.

Regar. Si encara no s’anima a ploure de manera primaveral, caldrà que reguis amb sistema automàtic de reg: aplica manteniment als teus sistemes de reg (revisar i netejar filtres, comprovar aspersors…) i programa les hores.